Vino - kralj tečnosti

U našem vinskom podrumu možete naći širok izbor vrhunskih lokalnih i inozemnih vina, od Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske do Francuske, Čilea, Argentine, Italije, Španije i sl. Sva najbolja vina svijeta za vas na jednom mjestu. Vinski podrum je otvoren od 12 h do 24 h, i nudi mogućnost degustacije vina i organizovanja vinskih večeri za manje grupe u iznimno ugodnoj atmosferi. U nasoj bogatoj ponudi mozete pronaci vinske boce magnum i dupli magnum. Za degustaciju vina koristimo specijalne dekantere.

Kovačević

Chardonnay Kovačević ima intenzivno žutu boju sa svetlozlatnim odsjajem, dobre je bistrine. Na mirisu je bogat zrelim voćnim aromama, među kojima dominiraju note breskve i kajsije, a na koje se nadovezuju note banane i blagi cvetni karakter. Na nepcima se odražava punoća, koja je prožeta svježim i živim kiselinama, kao i prijatnom teksturom.

Gran Coronas

Gran Cornas, Cabarnet Sauvignon. Grožđe za ovaj ukusni i zreli Španjolski Cabernet Sauvignon raste u Vinogradu na Mas la Plana. Vino ima aromu džema od kupine, tamnih začina i malo bibera. Vino ima intenzivan voćni ukus, primamljivu aromu i svježinu.

Dom Perignon

Dom Perignon Vintage Izuzetno Bogata aroma koja se osjeća u valovima otkriva: prvo intenzivno voće, koje se zatim topi u srebrne minerale. Note pralina i korijandera upotpunjuju cijelinu. Sve u svemu, jako je strukturiran, fokusiran, čvrst i gust. Cvijetni završetak se može osjetiti u svakom gutljaju.

Corton-Charlemagne

Corton Charlemagne je jedini bijeli Grand Cru koji se nalazi sjeverno od Beaune, i najveći je među pet vinograda. Teritorija Corton često nudi sasvim drugačiji okus od Grand Crus na jugu Francuske. Vino imaju istu snagu, ali veću kiselost i mineralnost. Corton Charlemagne provede 18 mjeseci u boci prije puštanja na tržište.

Amfora

Amfora Cabarnet Savignon Suho 2010. Ovo je najskuplje vino od Cabernet Sauvignon-a iz Goriskih Brda. Rangiran je među prvih 10 vina iz ove regije, i osvojili su brojne nagrade. Na nosu se mogu osjestiti kupine, pekmez od crnih ribizli, klinčić i biber, ali i utjecaj hrastove bačve. Dekantiranje je preporučljivo i vrlo poželjno.

Kozlović

Kozlović Malvazija Vino ima lijepu blijedo zlatnu boju. Na nosu je mlado i nježno, s lijepom kompleksnošću koja se pokazuje kroz nekoliko slojeva. Bijelo cvijeće, breskve i sočno žuto voće dominiraju. U ovoj, vrlo dobroj berbi, dodatno se osjećaju kličić i cimet čime vino dobiva na kompleksnosti. U ustima je posve suho.