Benzinske pumpe Rox se nalaze u Modriči i Orašju. Naše ljubazno osoblje je uvijek tu, vama na usluzi, ukoliko se odlučite posjetiti jedan od naših objekata. Sve Rox benzinske pumpe nude gorivo premium kvaliteta EUROCLASS.

Modriča

Benzinska pumpa Rox Modriča je otvorena 1989. godine. Tokom 2014. godine pumpa je renovirana. Ovaj objekat, na temelju našeg dugogodišnjeg rada i iskustva 2015. godine obogaćujemo sa motelom, vinskim podrumom, casinom i lounge barom. U sklopu benzinske pumpe se nalaze i samouslužna autopraonica kao i caffe bar gdje se naši gosti mogu odmoriti od puta. U našoj prodavnici možete kupiti proizvode koje zastupa kompanija Rox d.o.o. Najviše smo ponosni na gorivo prvoklasnog kvaliteta Euroclass, koje se nalazi u ponudi svih Rox benzinskih pumpi. Euroclass goriva su pogotovo namijenjena modernim tipovima vozila, a njihovi pozitivni učinci su uočljivi na svim generacijama automobila.

Orašje

Benzinska pumpa Rox Orašje otvorena je 2013. godine. Uvođenjem EUROCLASS goriva Rox se pridružio malobrojnim INA partnerima koje osiguravaju ponudu goriva u skladu sa visokim standardima tržišta i potražnji kupaca.  ROX Orašje u svojoj ponudi nudi i LPG plin za automobile. U sklopu nase samousluzne benzinske pumpe se nalazi i autopraonica kao i prodavnica svih brendova koje zastupa kompanija ROX d.o.o. Trudimo se da našim kupcima uvijek ponudimo najbolji kvalitet i najpristupačniju cijenu uz najbolju uslugu.